2012. augusztus 30., csütörtök

Elméláztam

Azt hiszem, most már lassan abba fogom hagyni a rukkolázást. Eddig nagyjából rendben ment minden, korrekt partnereim voltak, ha késtek, hát szóltak.
Bár most még van függőben 12 happolásom, és nagyon remélem, hogy előbb-utóbb mind rendben meg is érkezik hozzám, azt hiszem, úgy el vagyok látva könyvekkel, hogy nagyon.

Már látom, hol vannak a rukkola buktatói. Hogy mennyire könnyű benne csalni (nem adok tippeket!), és hogy ezt nyilván egyre többen ki is fogják használni. Ez itt Abszurdisztán, itt a kiváló civil kezdeményezések nem bírnak hosszú életűek lenni. És bár az elején nagyon lelkes voltam, barátom és testvérem volt minden rukkolázó, ma már a bizalmam nem töretlen. Így meg nem érdemes részt venni egy alapvetően bizalmon alapuló közösség életében.

Várok visszajelzést még könyvem megérkeztéről, vannak függőben lévő happolásaim, a fennmaradó happ-lehetőségeimet elteszem biztonsági tartaléknak (nagyon happolnék pl. 5. osztályos Mozaikos tankönyvek közül néhányat, azokat ha látnám, rögtön lecsapnék rájuk).

Kár érte. Nem rajtam múlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése